Uimakausi alkoi!

13.05.2024

Viimeisin retkemme suuntautui vihdoinkin keväiseen järvenrantaan,  ja minäpä en kauaa odotellut, ennen kuin pulahdin veteen pärskyttelemään riemusta kiljuen. Pikkusisko ei samalla tavalla ymmärrä innostua kaikesta, joten sain kylpeä aivan yksin, kun tyyppi vain vähän kahlaili vesirajassa. Emäntäkin meikäläistä toppuutteli, mutta heitti nyt kuitenkin muutaman kepin noudettavaksi. Ja minähän kävin ne tietenkin ihan uimaseltaan nappaamassa talteen sata lasissa. 

Täytyy tunnustaa, että aika pian alkoi turkin läpi tuntua varsin jäinen vesi. Joten naamalla käväisi irvistys, ja rannassa hytisin kuin horkassa. Siinä sitten tormuutin eessuntaas rantatiellä lämpimikseni, ja emäntä aina välillä kuivaili minua pyyhkeeseen. Lopulta sain talvipompan päälleni, jotta lämmin olo palaisi. 

Tässä jo mietin korvat soikeina, mitä kaikkea kesän vepekausi mahtaa tuoda tullessaan. Sitä taas viedään ja tuodaan ja tähdätään lippujen väliin ja muuta muikeaa. Meitsi on ainakin taas täysillä mukana! Ja pikkusiskokin pitää opettaa uimaan!

Tässä viimekesäisiä vepemietteitäni: Vepessä uidaan, viedään ja tuodaan

#vepe #vesipelastus #koiraui #kevät #koiraharrastus